Opleiding

Rob & Inez vormen inmiddels een van de bekendste dansparen in Nederland. Ze stonden aan de wieg van diverse tangoscholen en hebben sinds 1987 ervaring in het geven van lessen en workshops in binnen en buitenland. Regelmatig treden zij op met met het bekende 'Sexteto Canyengue'.

Rob & Inez zijn enthousiaste toegewijde leraren. In hun lessen laten zij de diverse stijlen van de Argentijnse tango zien zoals de Milonguero (salonstijl), de Espectaculo (de exuberante podiumtango) en een combinatie van de twee. Ze werken in een rustig tempo aan de opbouw van een solide basis. Zo wordt veel aandacht besteed aan houding en het naar elkaar 'luisteren'.
In 1985 kwamen Rob & Inez -via Martine en Wouter- voor het eerst in contact met de Argentijnse tango. Gegrepen door deze fascinerende dans reisden ze al snel af naar Buenos Aires om zich er daar verder in te verdiepen. In Argentinië zijn ze opgeleid door diverse maestro's zoals Antonio Todaro, Pepito Avellaneda, Miquel Zotto, Gustavo Naveira en Claudia en Esteban. En nog jaarlijks reizen zij naar Argentinië om de nieuwste ontwikkelingen te volgen.